Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto uitgebrand in Ritthem, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 09-05-2024, 12.56 uur
Auto uitgebrand in Ritthem, bestuurder spoorloos
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Ayala Telehala

RITTHEM - In de nacht van woensdag op donderdag is in het buitengebied van Ritthem een auto uitgebrand. De brandweer kwam met spoed ter plekke. De politie doet onderzoek naar wie erin het voertuig heeft gereden.

Omstreeks 02.30 uur kwam er een melding binnen van een brandend voertuig aan de Westhoekweg. Hierbij zijn politie en brandweer ingezet. Het voertuig werd geblust. Volgens een politiewoordvoerster wordt de zaak onderzocht omdat niet kan worden uitgesloten dat het om brandstichting gaat.

"Er is geen bestuurder aangetroffen, dus wij lopen nog na wat daar nou precies gebeurd is", meldt de politie. Bent u getuige geweest of heeft u enige informatie over deze situatie, dan kunt u deze delen met de politie. Bel daarvoor 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren