Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen inbraken gemeente Veere

Toegevoegd: 10-05-2024, 10.50 uur
Politie zoekt getuigen inbraken gemeente Veere
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar mensen die wellicht getuige zijn geweest van inbraken in de gemeente Veere. Deze vonden plaats in de nacht van dinsdag op woensdag.


Rond 00.30 uur werd ingebroken aan de Schelpweg in Domburg. Tussen dat tijdstip en 05.00 uur werd eveneens ingebroken bij een pand aan de Brouwerijweg in Aagtekerke. Tot slot werd tussen 02.44 en 03.00 uur een gebouw aan de Prelaatweg in Westkapelle het doelwit van inbraak.

De politie vraagt mensen die rond de genoemde tijden iets verdachts hebben gezien om zich te melden. Ook camerabeelden waarop wellicht verdachte voertuigen of personen te zien zijn, zijn welkom bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren