Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Auto op vangrail door ruziënde kinderen N59 Oosterland

Toegevoegd: 10-05-2024, 20.02 uur
Het ongeval zou veroorzaakt zijn door een afleiding door ruziënde kinderen.
Het ongeval zou veroorzaakt zijn door een afleiding door ruziënde kinderen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOSTERLAND – Bij een eenzijdig ongeval op de N59 bij Oosterland is vrijdagmiddag een personenauto op een vangrail beland. Mogelijk dat er sprake was van afleiding in de auto.

De hulpdiensten kregen omstreeks 17.35 uur de melding van een ongeval op de N59 bij Oosterland. Ter plaatse troffen zij een Duitse personenauto aan die op de vangrail geparkeerd stond. De auto had ook nog een lichtmast geraakt.

De inzittenden bleken allemaal ongedeerd. De oorzaak is vermoedelijk te wijten aan een stel ruziënde kinderen in de auto. Hierdoor zou de bestuurder zijn afgeleid. De auto is geborgen door Ista. Tijdens de berging was de parallelweg afgesloten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren