Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Schuur en drie auto's in brand bij brand Clinge

Toegevoegd: 12-05-2024, 10.22 uur
Door: Eugène Harthoorn

CLINGE – Bij een brand in Clinge zijn zondagmorgen een forse schuur en drie personenauto’s in vlammen opgegaan. De brandweer schaalde op naar een middelbrand.

De brandweer kreeg omstreeks 08.50 uur de melding van een gebouwbrand aan de Molenstraat in Clinge. Al vrij snel bleek dat de brand uitslaand was en werd er door de brandweer opgeschaald naar een middelbrand. Twee blusvoertuigen en een hoogwerker spoedden zich naar het gebouw.  Ter plaatse bleek dat de schuur van circa 160 m2 volledig in brand stond.

De brandweer heeft de brand geblust en ingezet op het behoud van de naastgelegen schuur. Ondanks het optreden van de brandweer moesten vier auto’s het ontgelden en raakten er drie volledig uitgebrand. Een vierde auto raakte enkel beschadigd. Overslag naar de naastgelegen schuur kon voorkomen worden.

Stichting Salvage is ingeroepen om de eigenaar te helpen bij het afhandelen van de schade. Bij de brand waren geen mensen of dieren betrokken.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren