Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Auto in greppel A58 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 12-05-2024, 15.26 uur
Door: Eugène Harthoorn

’S-HEER ARENDSKERKE – Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een personenauto in een greppel langs de A58 bij ’s-Heer Arendskerke beland. De bestuurder is nagekeken.

Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 11.50 uur op de rijbaan in de richting van Vlissingen. Door onbekende oorzaak belandde de bestuurder met zijn kleine personenauto in de berm en kwam in een greppel tot stilstand. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben de bestuurder uit  het voertuig geholpen en onderzocht in de ambulance. Of vervoer naar het ziekenhuis nodig was, is niet bekend. De auto is door een berger afgesleept.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren