Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Gewonde bij ongeval Polredijk Vrouwenpolder

Toegevoegd: 12-05-2024, 15.46 uur
De motorrijder is medisch onderzocht.
De motorrijder is medisch onderzocht.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER – De hulpdiensten zijn zondagmiddag ingezet voor een ongeval op de Polredijk bij Vrouwenpolder. Er raakte één persoon gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 13.20 uur op de Polredijk tussen Veere en Vrouwenpolder. Door onbekende oorzaak raakte een motorrijder gewond. De politie en ambulancedienst kwamen ter   plaatse.

De motorrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht. Of vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was, is niet bekend. Ook de toedracht van het ongeval is nog niet bekend.

-->

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (13-5-2024 om 11:32)
Dat belooft weer wat voor het Pinksterweekend met de vele aso’s op motoren, racefietsen, mountainbikes enz. Het is te hopen dat goed doorregent en rot weer is, scheelt een hoop ellende in het verkeer.
Rene (12-5-2024 om 20:03)
Wij werden op dit tijdstip ingehaald door 4 motoren die idioot hard reden . Op de rotonde bij Vrouwenpolder stonden ze stil, ze mistte iemand zo leek het. 1 motor ging polshoogte nemen. Ik zei nog tegen mijn vrouw;;kijk maar even op p2000. En jawel hoor...
Jaap (12-5-2024 om 16:28)
Nu het mooi weer is zijn er nogal wat motorrijders op de weg. De afgelopen dagen ben ik vele keren geconfronteerd met motorrijders die om het netjes te formuleren slecht rijgedrag vertonen. Links en rechts inhalen, veel te hard rijden en laten horen dat de motor veel lawaai kan maken.
Cookie-instellingen beheren