Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen ongeval A58 Goes

Toegevoegd: 12-05-2024, 23.49 uur
De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval.
De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval op de A58 bij Goes zondagavond. Bij het ongeval raakten vijf personen gewond, waarvan één ernstig. Het gaat volgens de politie om een 12-jarig meisje.

De politie doet momenteel onderzoek naar de toedracht van het ernstige ongeval ter hoogte van de afslag Goes-Zuid. Omdat er nog veel onduidelijk is roept de politie getuigen op zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21.05 uur. Door nog onbekende oorzaak reden drie voertuigen tegen elkaar. Door de klap belandde één van de voertuigen op de zijkant tegen de middengeleider. Een inzittende moest met spoed worden bevrijd en is per ambulance naar het Mobiel Medisch Team in Rilland gebracht. Vervolgens is het slachtoffer, voor zover bekend, naar een ziekenhuis in België overgebracht.

Eén van de bestuurders gaf een positieve blaastest af. Hierop is hij aangehouden. Nader onderzoek op het politiebureau moet uitwijzen hoeveel alcohol hij precies genuttigd heeft. De weg is voor nog onbepaalde tijd dicht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren