Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine protestactie studenten in centrum Middelburg

Toegevoegd: 13-05-2024, 11.53 uur
Al kort na de melding viel de groep uiteen.
Al kort na de melding viel de groep uiteen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Studenten hebben maandagochtend in Middelburg een kleine protestactie gehouden om aandacht te vragen voor de situatie in Gaza.

De studenten verzamelden zich bij de Lange Noordstraat, in de buurt van het University College Roosevelt. Nadat rond 11.00 uur melding was gemaakt van een mogelijke demonstratie gingen handhavers van de gemeente Middelburg samen met politieagenten poolshoogte nemen.

​De groep, die bestond uit zo’n vijftien personen, viel al snel uiteen zodat er verder niet ingegrepen hoefde te worden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (14-5-2024 om 13:57)
Een paar studenten demonstreren, dat mag, er is verder niets bijzonders geburd. Je kunt het met hun opvattingen wel/niet eens niet maar Toon K dat tehtvaardigt op geen enkele manier je ronduit hatelijke en intolerante reactie zoa;s eikels, hypocrieten etc. Zielig.
Ik (14-5-2024 om 08:08)
Zo lang er verschillende geloven zijn zal er oorlog zijn. En laat de grootheden het uitvechten in plaats van de bevolking uitroeien door het leger.
Jan (13-5-2024 om 21:21)
Er worden nog ruim 100 mensen vastgehouden door hamas, maar daar hoor je ze niet over, alsof dat legitiem is
motorob (13-5-2024 om 18:25)
studenten? op maandag? horen ze dan niet in de schoolbanken te zitten? vroeger noemden wij dat spijbelen.
Peter (13-5-2024 om 17:48)
Ga dat lekker in Israël doen. Alsof wij hier de wereld kunnen verbeteren.
Jordi Verschuuren (13-5-2024 om 15:42)
"zodat er verder niet ingegrepen hoefde te worden" Melding gemaakt, nou nou. Demonstratie aanmelden of niet, ingrijpen in een demonstratie is niet echt passend in ons vrije Nederland, of ze nou voor de ene (islamitische, autoritaire) of de andere partij zijn, naïef genoeg. Dat moet niet voor de hand liggen. Zeer vreemd om deze bewoording terug te lezen. Ze zijn bijna geschrokken van de commotie, dat zoiets in Zeeland gebeurt.
Cookie-instellingen beheren