Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aangehouden man vermoedelijk veroorzaker botsing A58

Toegevoegd: 13-05-2024, 11.56 uur
Bij het ongeval raakte een meisje uit Middelburg ernstig gewond.
Bij het ongeval raakte een meisje uit Middelburg ernstig gewond.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

GOES - De 39-jarige man uit Goes die zondagavond werd aangehouden na een ernstig ongeluk op de A58 bij Goes, was vermoedelijk ook de veroorzaker van het ongeval.

Volgens de politie botste de Goesenaar rond 21.05 uur achterop een ander voertuig. Deze auto botste vervolgens tegen de auto die hiervoor reed. Bij het ongeluk raakte een meisje uit Middelburg ernstig gewond. De politie heeft vanochtend laten weten dat ook alle andere inzittenden gewond raakten.

De politie hield de man uit Goes aan vanwege rijden onder invloed van alcohol. Hij wordt nog verhoord. De politie is nog op zoek naar getuigen van de aanrijding.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
merien (13-5-2024 om 12:11)
langdurig vastzetten dat is het beste (zuipen waneer men auto rijd kan niet)
Cookie-instellingen beheren