Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km
61

Ernstig ongeluk Axel, traumahelikopter ingezet

Toegevoegd: 14-05-2024, 09.10 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij de Beoostenblijsestraat in Axel is dinsdagochtend een ernstig ongeluk gebeurd. Twee personen raakten gewond. Onder meer een traumahelikopter werd ingezet om hulp te verlenen.


102

Bij de kruising met de Bosdreef kwamen rond 07.40 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Eén van de voertuigen belandde op zijn kant, de ander eindigde in een sloot. De brandweer werd ingezet om de inzittende van dit voertuig te bevrijden. Hiervoor moest een deel van de auto worden opengeknipt.

Na de melding werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze landde rond 08.05 uur bij de incidentlocatie. Rond 08.30 uur werd een gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Een tweede betrokkene is ook naar het ziekenhuis vervoerd. 

Over de oorzaak van de aanrijding is nog niets bekend. Bergingsbedrijven zijn opgeroepen om de betrokken voertuigen te takelen.

73

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (14-5-2024 om 12:28)
Bord Gevaarlijke kruising zegt genoeg, maar men rijdt er veel te hard en door de bermbegroeiing een auto van een zijweg niet zien komen. Triestig weer. Onnodig ongeval als men eens wat rustiger aan zou doen. Sterkte aan alle betrokkenen
Cookie-instellingen beheren