Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km
61

Sterke brandlucht, oorzaak onbekend: brandweer rukt uit

Toegevoegd: 14-05-2024, 18.41 uur
De brandweer wist de herkomst te achterhalen.
De brandweer wist de herkomst te achterhalen.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een sterke brandlucht maar geen idee van de herkomst: voldoende voor de brandweer van Burgh-Haamstede om vanmiddag op onderzoek uit te gaan.


102

In een woning aan de Zuidstraat in Burgh-Haamstede werd rond 15.50 uur een sterke brandlucht geroken. Er was geen rook te zien maar de situatie werd toch niet helemaal vertrouwd en daarom werd de brandweer gebeld. Vanaf de post Burgh-Haamstede rukte een blusploeg uit om poolshoogte te nemen.

"Ter plaatse hebben wij met de warmtebeeldcamera en de meter een onderzoek ingesteld. Uiteindelijk is de oorzaak gevonden: De brandlucht werd veroorzaakt door rokende potgrond van een plant", zo meldt de brandweer.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren