Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde man aangemeld bij CBR na betrokkenheid ongeval Grijpskerke

Toegevoegd: 15-05-2024, 10.40 uur
Bejaarde man aangemeld bij CBR na betrokkenheid ongeval Grijpskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GRIJPSKERKE – Een automobilist is dinsdagmorgen aangemeld bij het CBR nadat hij betrokken was bij een ongeval in Grijpskerke. Een fietser raakte gewond.

De automobilist (85) reed omstreeks 08.25 uur op de Kievitshoekweg in Grijpskerke een fietser aan. De fietser raakte gewond. De ambulancedienst en politie kwamen met spoed ter plekke.

De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bejaarde automobilist is aangemeld bij het CBR om te bekijken in hoeverre hij nog in staat is om te kunnen autorijden, aldus de politiewoordvoerder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (16-5-2024 om 03:29)
Ze zijn een gevaar op de weg de 80 plussers, op den duur moet je gewoon toegeven dat het niet meer gaat.
Willem (15-5-2024 om 20:49)
Mijn vader was 87 en dementerend, werd gewoon door de dokter weer goedgekeurd voor 5 jaar rijbewijs, mijn moeder was de TomTom anders verdwaalde hij, wij hebben er toen voor gezorgd dat het stopte. Op een bepaalde leeftijd is het niet meer verantwoord, maar vaak is het hun enige vervoer.
Peter (15-5-2024 om 16:26)
Ah leeftijdsdiscriminatie door de politie. Ach ze doen ook al niet aan discriminatie van andere mensen want een vriend van mij met een gezond donker kleurtje wordt al aangehouden als hij de deur dicht doet. En hahaha ze kunnen iedere keer niets vinden. Die zegt altijd alsof ik de enige Nederlandse allochtoon ben in de gemeente Veere. Waarom die man van 85 aanmelden bij het CBR? Blijkbaar hebben de heren en dames agenten geen moeite om iemands leven te verzieken. Beschamend. Integriteit, redelijkheid en normaal denkvermogen is ondertussen ver te zoeken bij politie. Je kan beter als 40 jarige met een paar liter alcohol en een stuk in je kraag achter het stuur zitten. Kom je overal mee weg.
Timsalabim (15-5-2024 om 13:42)
Euhm Jaap dat doen ze ook, zoiets heet een educatieve maatregel. Nou niet gelijk het slachtoffer gaan uithangen omdat er eens een oudje naar het CBR gestuurd wordt he?
Jaap (15-5-2024 om 11:13)
Niet alleen bejaarden zouden aangemeld moeten kunnen worden bij het c.b.r. maar mensen van elke leeftijd, even een blik in de berichten van H.V Zeeland over wat er in het verkeer gebeurd en je weet al genoeg.
Cookie-instellingen beheren