Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Water verandert in 'bloed' voor pro-Palestinademonstratie in Middelburg

Toegevoegd: 15-05-2024, 13.46 uur
Foto 1 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (15-5-2024 om 16:19)
Joris inderdaad. En morgen weer een klimaatmars met dezelfde puinhoop. Beetje hypocriet als je het mij vraagt. Daarbij vraag ik mij af waarom ze niet bij de Israëlische ambassade in Den Haag gaan demonstreren? Of in Israël zelf. En waarom ze niet tegen Rusland demonstreren terwijl die de Oekraïne is binnen gevallen? Kortom, prima hoor dat je een mening hebt maar het is voor mij een ver van mijn bed show. Hoe erg het ook is. Wat denken ze nu? Dat wij in Middelburg de wereld kunnen verbeteren? Dat heel de wereld naar Middelburg luistert? Die lui zijn knettergek en hebben waarschijnlijk heel veel tijd anders zouden ze daar niet lopen.
Michelle (15-5-2024 om 15:43)
Wat een onsmakelijk gebeuren. De helft van "de demonstranten" weet niet eens waar ze voor meelopen !
Michel (15-5-2024 om 15:20)
Hebben zij niets beters te doen.
willem (15-5-2024 om 15:11)
gaza--erg. maar wat in de soedan gebeurd is vele malen erger EN al jaren bezig. waarom demonstreren ze daar niet voor? dat NL achter israel staat is normaal. dat land heeft onze steun hard nodig. tenslotte is hamas er mee begonnen. vanaf het uitroepen van de staat israel steeds opnieuw aangevallen, als de arabische regeringen israel als staat erkennen en stoppen met hun aanvallen kan het daar rustig worden. en demonstreren mag--maar vernielingen aanrichten en de politie met stenen bekogelen, noem ik geen demonstratie maar pure vernielzucht en minachting voor het gezag. en wie betaald de schade??
Tim Fakkeldij (15-5-2024 om 15:02)
Die "kinderlijkjes" zijn dat de kinderen die door de Hamas terroristen zijn vermoord, op 7 oktober vorig jaar?
Jaap (15-5-2024 om 14:44)
Dat Nederland nu aan de zijde van Israel staat is onjuist, Nederland is altijd betrokken geweest bij de opbouw van de Gazastrook. Het is Hamas - lees Iran - die de oorlog verklaard heeft aan Israël. Hamas heeft nog nooit achter de Palestijnen gestaan, alleen gebruikt. Dat de demonstranten een eenzijdige voorstelling van zaken geven en het slavernijmonument daar bij betrekken is teleurstellend. Van internationaal gerichte studenten mag je meer verwachten. Dit conflict moet je van beide kanten bekijken, niet zomaar achter de massa aanlopen. En dan pas je conclusies trekken. Zowel de Israelische regering als Hamas / Iran is fout bezig.
Cookie-instellingen beheren