Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 95 km

Diverse meldingen wateroverlast in provincie Zeeland

Toegevoegd: 16-05-2024, 09.43 uur - Update: 16-05-2024, 10.16 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vanuit verschillende plaatsen in de provincie Zeeland zijn vanochtend meldingen gekomen van wateroverlast. Onder meer in Terneuzen en Borssele was het raak.

De Terneuzense brandweer werd rond 07.15 uur opgeroepen naar de Ferdinand Bolstraat in die plaats. Later kwamen nog meldingen binnen vanuit andere straten in Terneuzen. In Borssele (beeldverslag) werd rond 09.10 uur melding gemaakt van flinke wateroverlast in de omgeving van de Westsingel. De brandweer is hier ter plekke om de schade te beperken.

Vooralsnog geldt voor Zeeland overigens geen code geel. Voor vanmiddag heeft het KNMI voor een deel van het land wel een weerswaarschuwing afgegeven, maar die geldt alleen voor het midden en oosten van het land en niet voor Zeeland.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren