Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagenchauffeur wordt onwel in cabine Goes

Toegevoegd: 16-05-2024, 12.56 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Meerdere hulpdiensten zijn donderdagmorgen ingezet nadat een vrachtwagenchauffeur onwel was geworden in een vrachtwagen aan de Diazweg in Goes.

De brandweer, ambulancedienst en de politie werden omstreeks 10.55 uur opgeroepen omdat er een vrachtwagenchauffeur onwel was geworden bij een bedrijf aan de Diazweg in Goes. De man zat volgens de politie in de cabine toen het misging.

De brandweer heeft meerdere metingen uitgevoerd. Ook is de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer ter plekke gekomen om nader onderzoek te doen. De chauffeur is door een medewerker van de ambulancedienst onderzocht. Volgens de politiewoordvoerder was de man al weer bij kennis.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (17-5-2024 om 12:21)
Knap, dat een vrachtwagenchauffeur op basis van een bericht waarin geen enkele specifieke medische mededeling gedaan wordt, kan vaststellen dat het onwel worden van de betrokken persoon uitsluitend kon gebeuren door een hartaanval of iets in de hersenen. Maar het is hier dan ook een vrachtwagenchauffeur die, wanneer je mag uitgaan van zijn andere reacties op dit forum, echt van alles verstand heeft............. Of denkt deze vrachtwagenchauffeur van alles verstand te hebben en lijdt hij slechts aan iets waar hij op dit forum velen, ook weer zonder enige kennis van zaken, van beticht? Had iets met een bloem te maken geloof ik.......... :-) ?
Vlissinger (16-5-2024 om 21:19)
Emergo, ben jij net als ik ook vrachtwagenchauffeur? Zo niet, dan denk ik dat je niet begrijpt waar ik het over heb. En geloof mij maar, gevaarlijke stoffen vervoeren in dit soort containers gaat nooit fout. Al die jongens hebben hun ADR gehaald. Dus het is geen stof geweest waardoor de man onwel is geworden. Het kan dus een hartaanval zijn geweest of iets in de hersenen.
Emergo (16-5-2024 om 16:40)
@Vlissinger Dit lijkt me een voorbarige reactie, er zijn verschillende redenen waarom iemand onwel kan worden, dit is speculatie.
Vlissinger (16-5-2024 om 14:20)
Dan kan ik bij deze al vermelden dat de kans groot is dat deze chauffeur nooit meer achter het stuur mag kruipen. Stel het betreft een tia dan is het eigenlijk al gedaan. Dit is namelijk de wetgeving. Heel lullig voor deze chauffeur maar dit moet je natuurlijk nooit meemaken tijdens het rijden en daarom zijn deze wetten ingesteld voor de veiligheid van anderen. Zelfs als het bijna zeker is dat het nooit meer gebeurt. Sterkte voor deze chauffeur.
Cookie-instellingen beheren