Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot Munnikweg Oostkapelle, twee gewonden

Toegevoegd: 16-05-2024, 17.15 uur
Door: Eugène Harthoorn

OOSTKAPELLE – Bij een eenzijdig ongeval op de Munnikweg bij Oostkapelle zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. Omstanders hielpen de gewonden.

Het ongeval gebeurde omstreeks 15.45 uur. Door onbekende oorzaak belandde een automobilist met zijn hybride-auto in de berm, ramde een boom en belandde vervolgens in een sloot. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse.
 

De twee inzittenden bleken beide gewond te zijn geraakt en zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In de tussentijd hebben handhavers het verkeer tegen gehouden. De beschadigde auto is door bergingsbedrijf van Halst uit de sloot getakeld.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren