Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
-->

Voertuig verliest lading aanhanger in Vlaketunnel

Toegevoegd: 16-05-2024, 17.31 uur
De tunnel raakte beschadigd, aldus Rijkswaterstaat.
De tunnel raakte beschadigd, aldus Rijkswaterstaat.
© Foto: Rijkswaterstaat
Door: Eugène Harthoorn

SCHORE – Bij een eenzijdig materieel ongeval donderdagmiddag in de Vlaketunnel is er schade ontstaan aan de tunnel. Er ontstond flink wat file.


Volgens Rijkswaterstaat zou aan het einde van de middag een voertuig zijn lading van een aanhanger zijn verloren. Door het ongeval ontstond er onder andere krasschade en schade aan de wand.

Door het ongeval werd de volledige tunnel afgesloten. Dit zorgde voor flinke files. Het verkeer wordt deels omgeleid via de N289 en ondertussen kan er al wat verkeer passeren via één rijbaan.

-->

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Auto (17-5-2024 om 07:12)
Eigenlijk zouden ze naast reparatiekosten of afsluitkosten naar de ondernemer moeten sturen en niet declareerbaar bij een verzekering of belastingdienst als de fout door snelheid ofzo is,. Gister heb ik ook een zwalkende aannemer gezien, druk op zijn telefoon.
Cookie-instellingen beheren