Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Persoon omgekomen bij eenzijdig ongeval Axel

Toegevoegd: 17-05-2024, 10.54 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een eenzijdig ongeluk in Axel is vrijdagochtend iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd. Er wordt nog nader onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Een personenauto reed rond 09.00 uur rechtdoor op de kruising van de Beoostenblijsestraat en de Oude Zeedijk. Het voertuig reed tegen een dijk en kwam er bovenop tot stilstand. Na de melding werd naast de ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen. Ook een traumahelikopter werd gealarmeerd, maar al snel bleek dat de hulpdiensten niets meer voor het slachtoffer konden doen.

De politie heeft de weg ter plaatse afgezet en door de Forensische Opsporing (FO) wordt nog nader onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeluk. Over de identiteit van het slachtoffer zijn nog geen mededelingen gedaan maar de politie weet al wel wie het slachtoffer is en heeft ook de directe nabestaande(n) geïnformeerd. De politie doet ook onderzoek in de auto.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-5-2024 om 18:49)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Je zal het nieuws maar binnenkrijgen. Je vraagt je af wat hier mis is gegaan? Onwelwording vlak voor het moment dat er geremd moest worden? Ik zie namelijk geen remsporen. Wel is duidelijk dat dit veel te hard is gegaan, gezien de schade. Dat blijft link op dat soort wegen. Nogmaals, sterkte voor alle betrokkenen.
Drica (17-5-2024 om 17:05)
Wat is er mis in Axel? Schrijven we #3 in een maand tijd? RIP en Sterkte.
Mar (17-5-2024 om 11:52)
Sterkte voor de familie van de overledene en de zorgverleners van brandweer, politie en ambulance.
Cookie-instellingen beheren