Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeval Willem de Zwijgerlaan Terneuzen

Toegevoegd: 17-05-2024, 13.31 uur - Update: 17-05-2024, 19.10 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen heeft vrijdag aan het begin van de middag een ernstig ongeluk plaatsgevonden. De hulpdiensten zijn ter plekke.

Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur ter hoogte van de Julianastraat. Een personenauto kwam hier op zijn kop tot stilstand in de voortuin van een woning. Politie, brandweer en ambulancedienst zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Vanuit Rotterdam ging de traumahelikopter ter plaatse. De helikopter landde overigens niet bij de incidentlocatie maar arriveerde rond 13.50 uur bij het ZorgSaam-ziekenhuis in Terneuzen.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De politie doet hier nog nader onderzoek naar. De weg is om die reden voorlopig ter plaatse afgesloten.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eddy (18-5-2024 om 15:01)
Uitlezen van motor management zal alles bewijzen, absolute waanzin.
jacob (18-5-2024 om 10:27)
Voor alle analisten die denken wat er is gebeurd. Vorig jaar reed onze kleinzoon over de N61 richting een rotonde wilde zijn cruise control uitzetten maar die weigerde elke functie. De auto ging steeds harder rijden en de rotonde naderde met hoge snelheid gelukkig had hij de tegewoordigheid om zijn contact uit te zetten en zodoende een ongeval te voorkomen. Het bleek een storing te zijn waarbij de snelheid alleen maar toenam. Dus? niet te snel oordelen.
walter (18-5-2024 om 10:14)
wat ik gisteravond(17-05-2024) heb meegekregen bij 112vandaag, is dat ze ervan uitgaan, dat het gaspedaal bleef hangen, of dit waar is weet ik niet.
ikke (18-5-2024 om 09:07)
Dit kan gewoon nooit als je fatsoenlijk rijdt en uitkijkt. Dit is niet normaal gegaan kan gewoon niet anders. Kijk eens naar die schade dan, paaltjes gewoon als peperkoek eruit gerukt en die lantaarnpaal? Gebeurd niet als je je aan de snelheid houdt en gewoon UITkijkt. Die paalttjes is in beton gegoen, no way dat je die er makkelijk uit kan rukken,
R (17-5-2024 om 23:14)
Dit is een geval waar je niet bij voorhand over mag oordelen.
Drica (17-5-2024 om 22:35)
Best wel een zure ervaring voor die bewoners die hun huis uit de vorige eeuw helemaal hadden opgeknapt en aangepast aan de eisen anno 2024. Stel je voor dat het huis nog in de oorspronkelijke staat was geweest, nou dan was die auto dwars door het huis gereden om ergens in de achtertuin te stoppen. Zou het kunnen dat dit een auto is die via een stekker wordt geladen en dat de besturing al o de Kennedylaan zn eigen gang ging? Als je via google kijkt, dan is die ook de Axelsestraat overgevlogen zonder vaart te minderen een flinke vaart had om ook nog de WZlaan (3banen!) over te vliegen! hopelijk lezen we ooit wat de oorzaak is geweest want bizar is dit wel.
Cookie-instellingen beheren