Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files
61

Lichtgewonde bij botsing Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 18-05-2024, 13.22 uur
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een aanrijding op de Deltaweg (N256) tussen Goes en en Wilhelminadorp is zaterdagmiddag iemand lichtgewond geraakt.


102

Vlakbij de stoplichten op de kruising bij de Langeweg ontstond rond 12.30 uur een kop-staartbotsing waarbij een Duitse personenauto achterop een Nederlands voertuig reed. De ambulancedienst ontfermde zich over de betrokkenen. Eén persoon werd ter plaatse behandeld. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de Duitse auto getakeld. Vanwege het ongeluk moest een deel van de rijbaan richting Zierikzee worden afgesloten. Hierdoor ontstond een file. Rond 13.25 uur was de N256 weer volledig beschikbaar voor al het verkeer.

73

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren