Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot Gouweveerse Zeedijk Zierikzee

Toegevoegd: 19-05-2024, 00.23 uur - Update: 19-05-2024, 02.02 uur
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE - De hulpdiensten zijn vannacht ingezet nadat in het buitengebied van Zierikzee een personenauto in een sloot was beland. Twee personen werden onderzocht, één van de twee is naar een ziekenhuis gebracht.


De hulpdiensten werden omstreeks 00.00 uur vanavond opgeroepen voor het ongeval op de Gouweveerse Zeedijk. Door nog onbekende oorzaak belandde een personenauto in een ondiepe sloot. De politie, brandweer en ambulancedienst werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ook brandweerduikers werden opgeroepen maar de komst hiervan bleek niet nodig te zijn.

Volgens Veiligheidsregio Zeeland zaten er twee inzittenden in het voertuig. Beide personen zijn door het aanwezige ambulancepersoneel op eventueel letsel onderzocht. Eén van hen is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Een berger van Ista uit Oosterland kwam ter plekke om het voertuig te takelen. Toen de auto op de kant stond zijn nog enkele persoonlijke eigendommen uit de sloot gehaald.

Beeldverslag volgt.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad Jonkers (19-5-2024 om 07:58)
Het blijft opmerkelijk; van de wal in de sloot is in Zeeland een mode aan het worden. Of beter gezegd een bijna dagelijks voorkomend fenomeen...............
Cookie-instellingen beheren