Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Zierikzee mogelijk onder invloed

Toegevoegd: 19-05-2024, 11.21 uur
Bij de automobilist is een bloedproef afgenomen.
Bij de automobilist is een bloedproef afgenomen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie onderzoekt of de bestuurder die vannacht bij Zierikzee in een sloot belandde al dan niet onder invloed reed. Bij de man is een bloedproef afgenomen.

Een 37-jarige automobilist uit Zierikzee reed rond middernacht met zijn voertuig over de Gouweveerse Zeedijk. Door onbekende oorzaak raakte hij hier van de weg. Het voertuig kwam op zijn kant in een sloot tot stilstand. De politie, brandweer en ambulancedienst werden met spoed ter plaatse gestuurd. Ook brandweerduikers werden opgeroepen maar de komst hiervan bleek niet nodig te zijn.

In de auto zat naast de 37-jarige man ook nog een passagier. Deze bleef ongedeerd. De bestuurder werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Volgens een politiewoordvoerster is in het ziekenhuis bloed bij de man afgenomen zodat onderzocht kan worden of de 37-jarige al dan niet onder invloed reed ten tijde van het ongeluk.

Een berger van Ista uit Oosterland kwam ter plekke om het voertuig te takelen. Toen de auto op de kant stond zijn nog enkele persoonlijke eigendommen uit de sloot gehaald.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren