Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto raakt van de weg N59 Bruinisse

Toegevoegd: 19-05-2024, 12.00 uur
Personenauto raakt van de weg N59 Bruinisse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Ayala Telehala

BRUINISSE - Op de N59 bij Bruinisse is zaterdagmiddag een personenauto van de weg geraakt. De inzittenden bleken ongedeerd te zijn gebleven.

Politieagenten reden omstreeks 16.30 uur naar de Rijksweg (N59), nadat er een melding was binnengekomen over een beschadigde auto in de berm. Ter plekke zagen de agenten dat beide airbags van het voertuig waren uitgeklapt en er een barst in de ruit zat. Het was niet duidelijk of de barst het resultaat was van het ongeval of dat deze al aanwezig was. Duidelijk was in ieder geval dat er een ongeval had plaatsgevonden.

Bij de auto troffen de agenten twee personen aan; een man en een vrouw. De vrouw was volgens de politie zichtbaar onder invloed, bij de man kon dat niet worden vastgesteld, zo laat een woordvoerster weten. Er is volgens de politie onduidelijkheid over wie de bestuurder van het voertuig was. Ook is niet duidelijk geworden waardoor de auto nu precies van de weg raakte.

De personenauto is opgehaald door een berger van Ista uit Oosterland.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren