Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Knallen gehoord bij kinderboerderij Terneuzen

Toegevoegd: 20-05-2024, 09.45 uur - Update: 20-05-2024, 09.56 uur
Knallen gehoord bij kinderboerderij Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – In de omgeving van de Kinderboerderij in Terneuzen zijn zondagavond meerdere “pistoolschoten” gehoord. De politie deed onderzoek.


De politie kreeg in de loop van de avond de alarmerende melding dat er mogelijk “pistoolschoten” waren gehoord in de omgeving van de kinderboerderij. De wijkagenten van Terneuzen startten ter plaatse een onderzoek. Volgens buurtbewoners zou er ook sprake kunnen zijn geweest van vuurwerk..

Na een controle van een voertuig in de buurt van de kinderboerderij bleek dat de inzittenden niet betrokken waren. De politie heeft niet kunnen achterhalen of het om vuurwerk of schoten gaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi Verschuuren (20-5-2024 om 16:34)
Kleine dominante mannetjes die bij elke overwinning van hun held in de sport een explosief moeten afsteken waardoor 100 meter ver de mensen uit hun slaap worden gehaald. Daar mag wel eens een emmer water overheen. En dan ook nog bij een dierentuin. Schieten of afsteken, allebei te treurig met een onschuldig slachtoffer.
een Moeder (20-5-2024 om 15:52)
ik kom er met mn kleinkind met de auto maar op de parkeerplaats mogen ze veel controleren . Ik voel me daar niet altyd veilig
bram goeree (20-5-2024 om 13:33)
het hele jaar aan ''vuurwerk'' kunnen komen is compleet idioot .vroeger was dit alleen in December te koop en wanneer het te vroeg werd afgestoken kon je op een bekeuring rekenen en werd de hele boel in beslag genomen .nu zullen er wel veel zeggen dat was vroeger .niet alles was toen beter maar nu word het steeds idioter .
Cookie-instellingen beheren