Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km
61

Fietsers botsen bij Retranchement

Toegevoegd: 20-05-2024, 12.19 uur
Fietsers botsen bij Retranchement
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

RETRANCHEMENT – Op tweede Pinksterdag zijn bij Retranchement drie fietsers met elkaar in botsing gekomen. Twee personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht.


102

Het ongeval gebeurde bij een fietspad ter hoogte van de T-splitsing tussen de Provincialeweg en de Olieslagersweg bij Rentrachement. Een fietser kwam, volgens de politie, onverwacht vanuit het fietspad en zag hierbij twee fietsers die van links kwamen over het hoofd. Hierdoor was een botsing niet te voorkomen.

De slachtoffers zijn door medewerkers van de ambulancedienst onderzocht. De beide betrokkenen bleken lichtgewond te zijn geraakt maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De fietsen raakten beschadigd. Voor de afhandeling van deze schade zijn er persoonsgegevens uitgewisseld.

73

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (21-5-2024 om 09:29)
@ Adri Schipper, daarom moet ie nog wel afremmen en kijken, voorrang mag je niet zondermeer afdwingen. Voorrang moet je krijgen.
Adri Schipper (20-5-2024 om 21:41)
dus hij kwam van rechts
Cookie-instellingen beheren