Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bestuurder rijdt tegen verkeerspaal Terneuzen na onwelwording

Toegevoegd: 20-05-2024, 19.17 uur
Bestuurder rijdt tegen verkeerspaal Terneuzen na onwelwording
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De bestuurder van een personenauto is maandagmiddag met zijn voertuig tegen een verkeerspaal in Terneuzen aangereden nadat hij onwel werd. Een omstander schoot te hulp.

Het incident gebeurde in de loop van de middag op de Guido Gezellestraat in Terneuzen. De bestuurder werd volgens de politie onwel achter het stuur en kwam tot stilstand tegen een verkeerspaal. Een omstander spoedde zich naar de patiënt en is direct een reanimatie gestart. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke.

De bestuurder is met hartritme naar het ziekenhuis gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (22-5-2024 om 11:29)
Wat worden er toch veel mensen plotseling onwel de laatste paar jaren! Wat hebben die mensen gedaan waardoor ze nu opeens zoveel meer risico lopen? Wat hebben we de laatste jaren anders gedaan dan de voorgaande jaren toen mensen nog niet plotseling uit het niets onwel werden?
Romana (21-5-2024 om 07:54)
Hulde voor de omstander!
Bennie (21-5-2024 om 01:15)
Ik hoop dat alles goed komt met de bestuurder, maar heel veel respect voor de omstander die deze man te hulp is geschoten.
Cookie-instellingen beheren