Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt twee minderjarige meisjes in Middelburg

Toegevoegd: 21-05-2024, 20.28 uur
Politie zoekt twee minderjarige meisjes in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – In de omgeving van de Korczakstraat in Middelburg zijn twee leerlingen vermist. De politie roept op om naar hen uit te kijken.

De politie deelde omstreeks 19.45 uur via Burgernet de oproep om uit te kijken naar de twee meisjes. Volgens de politie betreft het twee leerlingen die niet thuis zijn verschenen. De politie roept op om uit te kijken naar deze twee meiden en vraagt 112 te bellen met informatie over hen.

Het gaat om een 13-jarig meisje van 1.65 meter lang. Ze heeft een normaal postuur en heeft halfbruin haar met een zeer korte pony. Ze draagt een grijze korte broek en heeft een legergroene camouflagebroek bij zich. Ze draagt ook een grijs hemd en een vest met lichtblauw. Ook heeft ze een grote witte tas bij zich.

Het tweede meisje is 12 jaar en is 1.53 meter lang. Volgens de politie heeft ze een mollig postuur en los zwart/bruin haar tot de oren. Ze draagt een te lange olijfgroene broek en een fel gele hoodie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren