Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Conducteur bespoten met rode vloeistof, één aanhouding

Toegevoegd: 21-05-2024, 22.27 uur
De verdachte bespoot de conducteur met een rode vloeistof.
De verdachte bespoot de conducteur met een rode vloeistof.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

RILLAND – De politie heeft dinsdagavond bij het NS-station in Rilland een 28-jarige man uit Goes aangehouden. Hij wordt verdacht van geweld richting een conducteur.

Volgens de politiewoordvoerder stapte de verdachte bij Roosendaal in richting Zeeland. Tijdens de rit ontstond er een conflict tussen de verdachte en de conducteur. Hierbij heeft de 28-jarige man een rode vloeistof in het gezicht van de conducteur gespoten. Deze gel/verf is erg lastig te verwijderen.

De politie werd ingeschakeld. Zij hebben op het station Rilland-Bath de verdachte uit Goes aangehouden. Hij is naar politiecellencomplex Torentijd gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
job (22-5-2024 om 17:38)
was het arie klaas of youssef. geen info en dan toch zoveel mensen die beetje fascistisch gaan bleren llol.
Wanneer worden de mensen eens slimmer (22-5-2024 om 13:58)
Deze persoon ook onderdompelen in deze vloeistof, zodat iedereen kan zien dat dit een vervelende kwast is. Iets strakker mogen de teugels wel aangetrokken worden. Waar gaat het naar toe. Iedereen kan het zo goed hebben in Nederland en het wordt steeds weer verpest door dit soort types.
Ad Jonkers (22-5-2024 om 09:07)
Het gaat van kwaad tot erger.
Arie (22-5-2024 om 08:35)
Waarschijnlijk een zwartrijder die rode vloeistof spuit.
De hoge hoed (22-5-2024 om 08:26)
Je zou toch zeggen dat je als 28 jarige wel uitgepuberd bent. Deze anti-sociale narcist was duidelijk op zoek naar een slachtoffer voor een confrontatie en had daarvoor speciaal deze vloeistof meegenomen, zo lijkt het. Kortom, een gefrustreerde kleuter die misschien een heropvoeding nodig heeft?
Rene (22-5-2024 om 07:52)
Geestelijk verward, stijf onder de drugs of drank... er zal wel weer een label aan geplakt kunnen worden. Mijn advies; geen pardon, lang opsluiten in een strafkamp onder erbarmelijke omstandigheden.
Cookie-instellingen beheren