Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooter en auto in botsing Marshallstraat Goes

Toegevoegd: 22-05-2024, 12.34 uur
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
© Foto: Ayala Telehala
Door: Ayala Telehala

GOES - Bij een botsing tussen een auto en een scooter is vanochtend bij beide voertuigen materiële schade ontstaan. Geen van de betrokkenen raakte hierbij gewond.


De aanrijding vond rond 11.15 uur plaats op de Marshallstraat in de wijk Goes-Noord. Door onbekende oorzaak zijn de twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Ambulancepersoneel heeft de scooterrijder onderzocht, maar deze bleek geen verwondingen opgelopen te hebben. De bestuurder bleef ook ongedeerd.

Politieagenten hebben ter plekke drugs- en alcoholtests afgenomen bij beide bestuurders, beiden waren negatief. Geen van de twee reed dus onder invloed ten tijde van de botsing. Na het invullen van de schadeformulier konden de betrokkenen hun weg weer vervolgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren