Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Burgemeester sluit woning in Terneuzen

Toegevoegd: 23-05-2024, 18.13 uur - Update: 23-05-2024, 19.41 uur
Burgemeester sluit woning in Terneuzen
© Foto: Gemeente Terneuzen
Door: Ayala Telehala

TERNEUZEN - De burgemeester van Terneuzen heeft een woning gesloten vanwege drugsovertredingen. Bij een controle eerder dit jaar werden in de woning handelshoeveelheden soft- en harddrugs aangetroffen. 

Toen de politie de woning aan de Erasmusstraat in januari binnenviel, trof zij verschillende soorten drugs aan. De zoektocht leidde tot de vondst van onder andere 12,3 gram cocaïne, 31 pillen MDMA en 130 gram amfetamine.

Een burgemeester kan een pand sluiten op basis van artikel 13b Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. De burgervader van Terneuzen, Erik van Merrienboer, heeft vanwege de drugsvondst de woning voor de duur van drie maanden gesloten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (23-5-2024 om 21:01)
Nu pas, hadden ze al veel eerder kunnen doen wat een wanbeleid...
Cookie-instellingen beheren