Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nachtelijke zoekactie voor Walcherse kust

Toegevoegd: 24-05-2024, 00.36 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Voor de Walcherse kust heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een zoekactie plaatsgevonden. Ook het strand zelf werd afgezocht.

De Kustwacht alarmeerde rond 23.15 uur de KNRM-reddingboten van de stations Breskens en Westkapelle nadat melding was gemaakt over een man die meermaals bij de waterlijn zou zijn gezien. Het was onduidelijk of de man te water was gegaan en daarom werd uit voorzorg een zoekactie opgestart.

Vanaf het strand zocht de politie naar de man, de KNRM zocht op zee en vanuit de lucht scande de bemanning van een Kustwachtvliegtuig het gebied tussen Westkapelle en Vlissingen. Ook de bemanning van het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM Westkapelle werd gealarmeerd om mee te helpen. Rond 00.40 uur werd de actie beëindigd.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren