Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fatbikecontroles op Walcheren

Toegevoegd: 24-05-2024, 13.49 uur
Fatbikecontroles op Walcheren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De Walcherse politie voerde vrijdagmiddag een controle uit gericht op fatbikes. Volgens de politie voldoen veel fatbikes niet aan de juiste eisen.
 

De politie controleerde meerdere fatbikers op Walcheren. De politie laat op Instagram weten dat er bij veel fatbikes niet voldaan wordt aan de gestelde eisen. De bekeuring om het voertuig op de weg te laten staan of het gebruiken zonder een goedkeuring voor toelating in het verkeer heeft een bedrag van 319 euro inclusief administratiekosten.

Meer informatie over de eisen is te vinden op de site van de Rijksoverheid.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-5-2024 om 18:36)
Zie ze soms rijden, maar om nou te zeggen dat ze altijd zo hard rijden, integendeel, zie de meeste gewoon op een relaxte cruise snelheid voorbij komen.
Douwe Dabert (24-5-2024 om 18:11)
@Bram goeree, Vroeger was je brommer ook opgevoerd neem ik aan. En toen moest je over het fietspad.
bram goeree (24-5-2024 om 15:09)
heel goed dat daar meer controle op is .deze rijden veel te hard en kijken nergens naar .wat ik niet snap is de hoe het kan dat deze ''fatbikes'' zo makkelijk op te voeren zijn .daar moet zeker ook wat aan gedaan worden want ander is het achter de feiten aan lopen
Cookie-instellingen beheren