Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Letsel bij ongeluk Terneuzensestraat (N290) Zaamslag

Toegevoegd: 24-05-2024, 16.29 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Bij een verkeersongeluk op de Terneuzensestraat (N290) tussen Terneuzen en Zaamslag is vrijdag aan het einde van de middag zeker één persoon gewond geraakt. Deze is naar een ziekenhuis gebracht.

Ter plekke kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Een derde voertuig raakte vervolgens ook betrokken. Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur waarna al snel twee ambulanceteams en een rapid responder werden ingezet. Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen om hulp te verlenen. De brandweer heeft één van de voertuigen opengeknipt.

Eén van de betrokkenen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een gedeelte van de weg afgezet. Twee van de drie voertuigen zullen moeten worden getakeld.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren