Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Vrachtwagenwrakken in brand bij bedrijf Koegorsstraat Terneuzen

Toegevoegd: 25-05-2024, 01.46 uur
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Een aantal wrakken van vrachtwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan bij een bedrijf aan de Koegorsstraat in Terneuzen. De brandweer schaalde op naar een zeer grote brand.

De brandweerlieden werden in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 00.15 uur opgeroepen voor een melding van een brand bij een bedrijf aan de Koegorsstraat. Binnen enkele minuten werd er opgeschaald naar een zeer grote brand. Hierdoor kwamen meer manschappen beschikbaar om de brand te bestrijden.

Ter plaatse bleek dat er bij het bedrijf veel rook uit de loods kwam. Hierop is de brandweer gaan zoeken naar de brandhaard. Deze werd gevonden achter het pand. Onder een overkapping stonden meerdere wrakken van vrachtwagens in lichterlaaie.  De brandweer is direct gaan blussen. Dit had effect. Het vuur werd minder.

De brandweer is in de tussentijd de loods gaan onderzoeken op eventuele brandhaarden. Deze bleken er niet te zijn. Hierop zijn de deuren van de loods geopend zodat er geventileerd kon worden.

De veiligheidsregio meldt dat er vier blusvoertuigen en een schuimblusvoertuig is ingezet. De watertankwagen heeft hierbij ondersteuning geboden. Een vijfde eenheid stond paraat met een dompelpomp om in meer bluswater te voorzien. Een hoogwerker stond standby.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (25-5-2024 om 07:34)
Gelukkig is de loods zelf niet in vlammen opgegaan, maar ik vind wel een beetje vreemd dat de wrakken plotseling spontaan zijn gaan branden.
Cookie-instellingen beheren