Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 13 km

Hulpdiensten redden man uit woning in Vlissingen na gaslekkage

Toegevoegd: 25-05-2024, 09.55 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn zaterdagmorgen in Vlissingen ingezet vanwege een melding van een gaslucht. Eén persoon is nagekeken door de ambulancedienst.

Rond 08.35 uur kwam de melding binnen dat in/bij een woning aan de Van Dishoeckstraat een gaslucht was geroken. Hierop werd naast de politie ook de brandweer opgeroepen. De bewoner deed volgens de poltiie niet open op kloppen.

De bewoner is hierop door de politie uit de woning gehaald. De man is door het ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer heeft diverse metingen uitgevoerd en de portiekwoning geventileerd.Ten tjide van de hulpverlening was de straat afgezet.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren