Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon bekneld bij ongeval Oud-Vossemeersedijk Tholen

Toegevoegd: 25-05-2024, 13.45 uur
Door: Eugène Harthoorn

THOLEN – Bij een botsing op de Oud-Vossemeersedijk zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Eén raakte bekneld.


Het ongeval gebeurde omstreeks 12.10 uur op de kruising met de Welgelegen. Door onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een busje met elkaar in botsing. Door de klap kwam een betrokkene bekneld te zitten. De politie, twee ambulances en de brandweer werden opgeroepen.

De brandweerlieden hebben de beknelde uit het voertuig geholpen. In de auto zat ook nog een kind. Dit kind had aangezichtsletsel. Beide voertuigen liepen flinke schade op door het ongeval en moesten door bergingsbedrijf van Eijck worden geborgen.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren