Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man geslagen voor een "pijpje flakka" in Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2024, 15.14 uur
Beide personen waren onder invloed van de drugs flagga.
Beide personen waren onder invloed van de drugs flagga.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De mishandeling in Vlissingen vanmorgen werd veroorzaakt door een ruzie over de drug flakka. Een vrouw sloeg haar ex.

Vanmorgen werden de politie en ambulancedienst ingezet voor een geweldspleging in een woning in Vlissingen. Ter plaatse bleek dat er een vrouw haar ex had geslagen. Volgens de vrouw zou de ruzie zijn geweest om flakka. Beide personen waren onder invloed van deze drugs. In de woning was het volgens de politie een grote ravage met “glas, kots en geschimmelde etenswaren.

De politie waarschuwt voor het gevaarlijke en verslavende middel flakka.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (25-5-2024 om 21:16)
Ok ook dit gebruik en de gevolgen hebben het landelijke nieuws gehaald. Vlissingen staat e weer gekleurd op. Je zal maar ervoor uitkomen om Vlissinger te zijn.
Rico B (25-5-2024 om 17:28)
De vraag is wanneer ze eens wat gaan doen in Vlissingen aan die flakka junkies? Iedereen heeft er last van... Ventjes van 15jaar oud die het gewoon openlijk hier op straat verkopen. Te gek voor worden.. alleen maar diefstal en overlast. Allemaal dezelfde. En de gemeente.... Die doet er geen rul aan helaas? Vlissingen wordt bewust naar de klote geholpen helaas.....
Michelle (25-5-2024 om 17:09)
Bah, wat een laag bij de gronds zooitje!
Loes (25-5-2024 om 15:55)
Lekker als je er naast woont, dan heb je een fijn woongenot
Cookie-instellingen beheren