Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterbestuurders in botsing in centrum Middelburg

Toegevoegd: 25-05-2024, 19.35 uur
Volgens de politie vloog één van de bestuurders over de andere heen.
Volgens de politie vloog één van de bestuurders over de andere heen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een ongeval in het centrum van Middelburg zijn vanmiddag twee scooters met elkaar gebotst. De betrokkenen zijn onderzocht.


Het ongeval gebeurde zaterdagmiddag omstreeks 17.50 uur op de Pottenmarkt in Middelburg. Ter hoogte van een aantal terrassen waren twee scooterbestuurders met elkaar in botsing gekomen. Eén van de bestuurders droeg geen helm en vloog over de andere bestuurder heen. De politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse.

Volgens de wijkagent van Middelburg zijn de betrokken partijen door het ambulancepersoneel onderzocht. Geen van beide hoefde mee naar het ziekenhuis. De scooters liepen schade op door het ongeval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren