Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt in sloot Middelburg, vrouw aangehouden

Toegevoegd: 25-05-2024, 21.00 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft zaterdagavond een vrouw aangehouden op verdenking voor rijden onder invloed. De vrouw belandde in Middelburg met haar auto in de sloot.

Het ongeval gebeurde halverwege de avond op de Oude Vlissingseweg ter hoogte van het tankstation “Tamoil” in Middelburg. De vrouw reed door nog onbekende oorzaak met haar auto in de sloot. De politie werd opgeroepen.

Ter plaatse heeft de politie bij de vrouw een alcoholtest afgenomen. Deze bleek positief. De vrouw is hierop meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De auto is geborgen door bergingsbedrijf Kuzee.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
V (26-5-2024 om 14:03)
Deze "mevrouw" loopt vaak dronken door zuid te schreeuwen hopelijk komt er eens een goede straf voor zo iets voor het zelfde geld fietste of speelden er kinderen!
Henk (26-5-2024 om 09:42)
Dan heeft ze dus bewust dronken gereden, als ze gaat roepen dat er geen Politie mag komen. Rijbewijs nooit meer teruggeven en auto door de shredder!
Kees (26-5-2024 om 07:18)
Wij fietsten er net langs en hoorden haar roepen dat ze er géén politie erbij wilde hebben, dat is dan duidelijk waarom niet niet. Gelukkig waren er geen andere mensen bij betrokken....
R (25-5-2024 om 23:45)
Domme muts
Miriam (25-5-2024 om 21:53)
Dan ben je echt niet rijvaardig en dan willen en denken te kunnen rijden...dat is een weg waar veel fietsers rijden.
Cookie-instellingen beheren