Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op varkensruggen bij rotonde Sluiskil

Toegevoegd: 26-05-2024, 02.05 uur
De auto kwam tot stilstand op de varkensruggen langs de rotonde.
De auto kwam tot stilstand op de varkensruggen langs de rotonde.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL – Bij een eenzijdig ongeval is zaterdagnacht een auto beschadigd geraakt. De auto belandde bij Sluiskil op een rijtje varkensruggetjes.

De politie en ambulancedienst werden in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.20 uur opgeroepen voor een ongeval op de N252 bij Sluiskil. Ter plaatse bleek dat door onbekende oorzaak de bestuurder van een kleine personenauto op de rotonde tussen Terneuzen en Sluiskil van de weg was geraakt. De auto was op een aantal varkensruggen tot stilstand gekomen.

De auto is afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee. De politie ter plaatse wilde geen uitspraken doen over eventueel letsel.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren