Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Belg mogelijk onder invloed bij ongeval Sluiskil

Toegevoegd: 26-05-2024, 10.16 uur
Op het bureau lukte het de man niet een geldige blaastest af te leveren.
Op het bureau lukte het de man niet een geldige blaastest af te leveren.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SLUISKIL – De politie heeft zaterdagnacht een man aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man raakte lichtgewond bij een eenzijdig ongeval bij Sluiskil.


De 60-jarige Belg reed omstreeks 01.20 uur zijn auto op een paar varkensruggen bij een rotonde op de N252 bij Sluiskil. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke. De man bleek lichtgewond te zijn geraakt.  De politie heeft de man aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en heeft hem meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Op het politiebureau lukte het de man niet om een blaastest te doen. Daarom is er een GGD-arts ter plaatse gekomen om bloed af te nemen van de man. De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt tegen de man.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (26-5-2024 om 14:11)
weer over de ruggen van varkens , arme dieren
Bennie (26-5-2024 om 13:18)
Normaal gaat toch niemand met zijn auto op een varkensrug rijden? Dat kan dat beestje niet eens hebben. Maar nu snap ik het wel. Drank in de man wijsheid in de kan
Cookie-instellingen beheren