Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder beboet voor niet veilig vervoeren baby

Toegevoegd: 26-05-2024, 12.30 uur
Bestuurder beboet voor niet veilig vervoeren baby
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SLUIS – De politie heeft een bestuurder bekeurd voor het niet veilig vervoeren van een baby. Daarnaast kreeg de bestuurder meerdere waarschuwingen.

De wijkagent van Sluis hield in de loop van de dag een bestuurder staande. Hij bleek een baby te vervoeren zonder een beveiligingssysteem. Dit zorgde voor een gevaarlijke situatie. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen.

De agenten hebben de man ook nog een waarschuwing gegeven voor het niet werken van de verlichting op zijn aanhangwagen en een lichte overschrijding van de toegestane snelheid. De politie heeft de man geen bekeuring gegeven hiervoor, omdat ze geen bekeuringen uitschrijven voor lichte vergrijpen, in verband met een CAO-actie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilfred Hulsman (26-5-2024 om 21:43)
Peter Traas, de Douane is er om te controleren op smokkelwaar, niet de politie.
Thera⁷ (26-5-2024 om 19:09)
Peter Traas, je spreekt vast uit eigen confrontatie met politie. Je reactie slaat nl totaal niet op betreffende bericht.
M@rk (26-5-2024 om 17:20)
Altijd een net over de aanhangwagen spannen want voor je het weet verlies je je baby.
Peter Traas (26-5-2024 om 14:25)
Ik zal het vast al even roepen voor al die politie fanaten hiero; GOED WERK POLISIE, DIE BOETE ZAL VAST EFFECT HEBBEN!!! En honderd meter verder vanuit het zicht gaat de oude manier van doen weer verder… En ondertussen stroomt Nederland vol met drugs via de haven van Vliss… Lekker busy!!
Cookie-instellingen beheren