Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Persoon vast in slik bij Wissenkerke

Toegevoegd: 26-05-2024, 22.55 uur
De brandweer van Kamperland heeft de man uit de klei getrokken.
De brandweer van Kamperland heeft de man uit de klei getrokken.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WISSENKERKE – Diverse hulpdiensten zijn vrijdagmorgen ingezet voor een persoon die vast was komen te zitten in het slik bij Wissenkerke.

De politie, ambulancedienst en de brandweer van Kamperland werden vrijdagmorgen omstreeks 11.10 uur met spoed opgeroepen voor de hulpverleningsactie op een strandje aan de Keihoogteweg bij Wissenkerke.

Ter plaatse bleek dat er een persoon vast was komen te zitten in het slik. De man was hierbij ten val gekomen. De brandweerlieden hebben de persoon uit het slik geholpen. Na een korte medische check bleek er van letsel geen sprake te zijn. De man is door de politie naar huis gebracht.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren