Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Persoon te water Prins Willem-Alexanderhaven Yerseke

Toegevoegd: 27-05-2024, 08.36 uur
De drenkeling is nagekeken door de ambulancedienst.
De drenkeling is nagekeken door de ambulancedienst.
© Foto: Brandweer Yerseke
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij de Prins Willem-Alexanderhaven in Yerseke is maandagochtend iemand te water geraakt. De persoon is op de wal en wordt nagekeken door de ambulancedienst.

Via 112 werd rond 08.15 uur alarm geslagen over iemand die in het water zou liggen bij de Koningin Julianahaven. De locatie werd al snel bijgesteld naar de Prins Willem-Alexanderhaven aan de Kettingweg. Onder meer brandweerduikers werden opgeroepen maar de inzet hiervan bleek niet nodig, zo laat de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) weten.

Kort voor half negen meldde de Veiligheidsregio dat de persoon veilig op de kant was. Het slachtoffer was op dat moment aanspreekbaar. Ambulancepersoneel heeft de drenkeling onderzocht. Hoe de persoon precies te water is geraakt, is nog niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren