Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder (23) ernstig gewond na valpartij Ovezande

Toegevoegd: 27-05-2024, 09.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

OVEZANDE – Een motorrijder is maandagmorgen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval tussen Borssele en ‘s-Heerenhoek. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.

Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 07.00 uur op de ’s-Heerenhoeksedijk in Ovezande. Volgens een politiewoordvoerder was de motorrijder vermoedelijk uitgegleden en op een naastgelegen polderweg tot stilstand gekomen. De politie, ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over de gewonde man ontfermd. Ondertussen landde de helikopter in de nabijheid van het ongeval. Het slachtoffer is door het Mobiel Medisch Team onderzocht en vervolgens per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht. Het slachtoffer is een 23-jarige man uit ’s-Heerenhoek. Tijdens het incident was de weg tijdelijk afgesloten. Bergingsbedrijf Kees Bek heeft de gehavende motor geborgen

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (27-5-2024 om 10:52)
Als dat de laagvliegende motorrijder is die al enkele maanden de wegen in dit gebied onveilig maakt dan lig ik er niet echt wakker van, anders sterkte aan de bestuurder. De motor lijkt er in elk geval wel veel op.
Cookie-instellingen beheren