Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Bromfietser naar ziekenhuis na valpartij in Nieuw Namen

Toegevoegd: 27-05-2024, 09.27 uur
Bromfietser naar ziekenhuis na valpartij in Nieuw Namen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUW NAMEN – Een bromfietser is zondagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij ten val was gekomen. Meerdere hulpdiensten werden ingezet.

De Amsterdamse traumahelikopter, meerdere ambulances en politie-eenheden werden zondagavond opgeroepen voor een incident op de Veerstraat in Nieuw Namen. Volgens één van de politiewoordvoerders was er een man op zijn bromfiets onwel geworden en ten val gekomen.

De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Honoré Reuling (27-5-2024 om 10:19)
Waarom regelt men geen trauma heli van uit België? De brandweer op Zeeuws-Vlaanderen doet al veel Grensoverschreidende acties samen met de Belgen, waarom op dit gebied ook niet? Blijkbaar moest er al een heli van Amsterdam komen omdat ze in Rotterdam niet beschikbaar waren. Antwerpen Brugge of Brussel zijn toch veel dichterbij???
Cookie-instellingen beheren