Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 62 km

Automobilist al slippend over parkeerterrein

Toegevoegd: 28-05-2024, 14.51 uur
Handhavers voerden ter plekke een controle uit.
Handhavers voerden ter plekke een controle uit.
© Foto: Handhaving Veere
Door: Roland de Jong

WESTKAPELLE - Handhavers hebben dinsdag een automobilist betrapt die al slippend bandensporen maakte op een parkeerterrein bij Westkapelle.

Surveillerende handhavers van de gemeente Veere reden over de Schelpweg (N287) tussen Domburg en Westkapelle toen ze witte rook zagen vanaf één van de parkeerplaatsen langs de duinen. Op het wegdek van de parkeerplaats bleken allemaal zwarte strepen te staan en het rook naar verband rubber, zo melden de handhavers op social media.

De politie werd erbij gehaald en samen werd een algehele controle uitgevoerd. "Hieruit is een conclusie getrokken waar wij mee verder kunnen", aldus de handhaving. De bestuurder zal nog een rekening ontvangen voor het verwijderen van het achtergebleven rubber.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Donny N. (31-5-2024 om 20:14)
Vroeger was ooit de autostand in Oostvoorne. Door de vele drifters met hun auto's is de autostrand toen afgesloten voor auto's. Je kon niet eens normaal wandelen daar. Nu wel. Op een parkeerplaats strepen trekken met een burnout, waar niemand is, moet kunnen. Maar op het strand liever niet.
De hoge hoed (29-5-2024 om 09:31)
En ja hoor, weer een simpeltje die zijn kleine piemeltje moet compenseren met het gaspedaal om zichzelf een grote jongen te voelen. Petje op en gaan. Als iedereen dit zou gaan doen, dan kun je verwachten dat er geen parkeervakken meer geschildert gaan worden omdat deze toch niet zichtbaar meer zijn door al het rubber. Maar dat begrijpen mensjes zoals Joris (hieronder) niet. Nee, dan is het natuurlijk een gigantische zielige actie, omdat zielige minderwaardigheidscomplex narcistjes hun eigen wetten willen maken. Kortom, goed dat deze mafkees voor de kosten mag opdragen, niks zieligs aan want hij is diegene die zielig is (ja ze projecteren graag). Ga gewoon lekker naar de Nurburgring op het cirquit racen als je daar zo'n behoefte aan hebt.
Bennetje (29-5-2024 om 07:54)
Douwe Dabert. Er zit een enorm verschil tussen een burnout op een afgelegen parkeerplaats en in de bebouwde kom.
Joris (28-5-2024 om 20:16)
Best zielig om iemand te pakken die op een leeg parkeerterrein even de mogelijkheden van zijn automobiel test. En die rubber strepen verwijderen ze nergens, de grootste onzin om ze nu wel te willen verwijderen om deze coureur dwars te zitten. Kijk op de A58, de Nieuwe Vlissingseweg en de Ritthemsestraat richting Vlissingen-Oost, de zogenaamde Walcherse Speedway. Daar wordt bijna dagelijks enorm gescheurd door een clubje wegracers terwijl er ook andere weggebruikers rijden. Geen 'handhaver' of agent die er een ogenblikje aandacht aan geeft. Daarom krijgt deze actie de titel 'Zieligste actie van de Handhaving 2024.' En agenten zouden niet op ieder gejengel van een handhaver in moeten gaan, negeren zou toffer zijn.
Ed (28-5-2024 om 19:47)
Is vast ook wel een milieudelict, al die rook die van de banden komt, ... soms slaan de handhavers een beetje door heb ik het idee.
Goesenaartje (28-5-2024 om 18:33)
Wat ben je dan een kleuter zeg. Een beetje slippen op een parkeerplaats.. Mooi dat ze het opruimen zelf mogen betalen. En een hekel aan politie? Normale mensen hebben geen hekel aan de politie.
Cookie-instellingen beheren