Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overtredingen ontdekt bij controles horeca en winkels

Toegevoegd: 28-05-2024, 19.35 uur
Overtredingen ontdekt bij controles horeca en winkels
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij controles in winkels en bij horecagelegenheden in de gemeente Vlissingen is dinsdag ontdekt dat twee personen werkzaam waren die dat helemaal niet mochten zijn. Dat meldt de politie.

Samen met de douane, de gemeente en de vreemdelingenpolitie werden diverse adressen bezocht. "Er werd onder andere gecontroleerd op illegale arbeid, accijnsontduiking en de drank- en horecawet. Hierbij werden twee werkende personen aangetroffen die geen arbeid mochten verrichten", zo meldden de Vlissingse wijkagenten op social media.

Volgens de politie werden er ook wat kleine misstanden ontdekt rond het naleven van de drank- en horecawet. De meeste gecontroleerde ondernemers hadden de zaken echter prima op orde, zo meldt de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (29-5-2024 om 08:42)
Peter Koulo, Ok, zeg maar waar en wanneer...
kees100 (29-5-2024 om 08:17)
Ja het is beter deze naar de bijstand te sturen zodat de gemeenschap het kan betalen
peter koulo (29-5-2024 om 05:32)
Zo ken ik de politie en de overheid weer, hardwerkende burgers aanpakken vanwege pietluttigheden en ondertussen hebben echte zware criminelen vrij spel in Nederland want daar durven ze niets bij te doen... En de eerste de beste die aankomt met "goed werk politie" of het woordje "narcist" gebruikt mag ff met mij de boksring in, gaan we even kijken of je dan nog zo'n grote mond hebt...
Cookie-instellingen beheren