Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing auto's Kortgene

Toegevoegd: 28-05-2024, 20.07 uur
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Ayala Telehala
Door: Ayala Telehala

KORTGENE - Aan het eind van de middag heeft in Kortgene een botsing plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Eén van de bestuurders is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen werden weggetakeld. 


De botsing vond omstreeks 17.00 uur plaats bij de oprit van de Kortgeenseweg naar de Oost-Westweg (N255). De bestuurder van één van de voertuigen werd verzorgd door het ambulancepersoneel dat vlak na de gebeurtenis werd opgeroepen.

Uiteindelijk ging het slachtoffer met de ambulance mee naar het ziekenhuis in Goes. Over de verwondingen is niets bekend. Bergingsbedrijf van Halst uit Kamperland heeft de betrokken voertuigen, een personenauto en een busje van de Wegenwacht, getakeld.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (29-5-2024 om 18:01)
Dat mocht wel eens tijd worden, dat daar een ongeluk ging gebeuren. En het zal echt niet de laatste zijn. Mensen hebben geen geduld als ze van Kamperland of de andere kant het viaduct opkomen
Cookie-instellingen beheren