Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Auto’s beschadigd bij aanrijding in Scherpenisse

Toegevoegd: 28-05-2024, 20.39 uur
Bij het ongeval raakten twee auto's beschadigd.
Bij het ongeval raakten twee auto's beschadigd.
© Foto: Ayala Telehala
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Bij een aanrijding op de Veerdijkseweg bij Scherpenisse zijn dinsdag aan het einde van de middag twee personenauto's beschadigd geraakt.

De voertuigen kwamen rond 17.55 uur met elkaar in botsing. Na de melding kwam ook de ambulancedienst ter plekke maar na onderzoek bleek geen van de betrokkenen letsel opgelopen te hebben.

De auto's raakten beiden beschadigd. Een bergingsbedrijf is ingezet om de twee voertuigen te takelen. Vanwege het ongeluk moest het overige verkeer tijdelijk over een bedrijfsterrein worden geleid maar dit zorgde niet voor oponthoud.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (29-5-2024 om 10:28)
Ongeluk A58 Kruiningen, botsing Scherpenisse, botsing Kortgene enz. Heerlijk dat verkeer in Zeeland. Als je aan het verkeer wil deelnemen kan je beter zorgen dat een leger beschermengelen met je mee gaat. Het zou mooi zijn als iedereen zich eens op het verkeer concentreert en vooruit kijkt, dan kan het botsen misschien beperkt blijven tot de botsautootjes op de kermis.
Cookie-instellingen beheren